Bucatarie Alba Mat Clasica

Daca te gandesti de ceva vreme sa iti modernizezi bucataria, este important sa o transformi intr-un spatiu mult mai sigur, mai comod si mai eficient. Bucataria poate fi considerata un adevarat centru de interes al casei. Aici are loc depozitarea materiilor prime si a uneltelor, apoi prepararea alimentelor. Actiunile de rutina se repeta zi de zi, fara incetare. Pentru a avea o bucatarie cu adevarat functionala, trebuie sa o ajustezi la nevoile celor care o utilizeaza. Una din lucrurile pe care trebuie sa le luam in considerare in designul bucatariei este culoarea fronturilor din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare Matteo Plas cu cornisa eva adaung nuanta perfecta a blatului din Stejar Nebraska H3331 ST10.

Bucatarie la comanda yulmob bacau cu fronturi din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare rustica si sisteme silentioase blum 1
bucatarie la comanda bacau cu detali chiuveta si plita pe gaz cu blat termorezistent stekar nebraska
Bucatarie rustica la comanda yulmob cu accesori blum si fronturi din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare.
Detali frezare rustica cu manere rustice si fronturi din mdf vopsit alb mat ral9003
Detali masina de spalat vase cu front din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare
detali sertare silentioase blum cu inaltator sertar sticla si fronturi din mdf vopsit alb mat ral 9003
detali sistem de ridicare aventos HK silentios cu fronturi din mdf vopsit alb mat ral 9003
detali soldat cu rafturi mobile si fronturi din mdf vopsit alb mat ral 9003
Detali usa frezata cu sticla transparenta si balamale silentioase blum

Bucatarie la comanda din corpuri idependete cu interior din pal alb cu abs de 0,4 mm. Bucataria este conceputa  in forma de L cu fronturi din mdf vopsit alb mat ral 9003 cu frezare clasica si blat termorezistent Stejar Nebraska H3331. S-au montat urmatoare accesori: sistem de glisare silentios antaro blum cu inaltator sertar sticla, sistem de ridicare  a doua usi simultan aventos HK silentios, sertar ascuns cu tavita din plastic pentru tacamuri, scurgator de vase din inox si sitem de ridicare HK-s silentios.