fbpx
Accesorii Mobila Bucatarie

Accesorii mobila bucatarie

Informatii despre accesoriile pentru mobila de bucatarie...

Nici o mobilă de bucătărie nu este completă fără accesorii. Exista multiple soluții ce vă vor face experiența în bucătărie mult mai frumoasă cum ar fi: sertare silențioase, sertare care se deschid și se închid singure, chiar și prize mobile. Toate aceste sisteme vin în ajutorul dumneavoastră pentru a maximiza potențialul bucătăriei. Aceste accesorii te vor ajuta să economisești spațiu și să te organizezi mai bine. Dacă pui confortul pe primul loc, sigur vei opta pentru accesorii de înaltă calitate pentru bucătăria ta. Firma noastră lucrează cu una din cele mai bune firme din lume în acest domeniu, respectiv BLUM.  Aceștia testează riguros toate accesoriile inainte de a fi produse, pentru a oferi o siguranță sporita în bucătărie pentru familia ta. Cei mici vor fi protejați cu ajutorul acestor sisteme ce oferă siguranță și confort în același timp.

Un reprezentant Yulmob Bacau te va ajuta să creezi mobila de bucătărie mult visată. Acesta te va ajuta cu măsurătorile de precizie si va realiza un proiect pe baza lor. Ideile tale vor fi mereu pe primul plan. Designerul Yulmob va urmari indeaproape planurile tale pentru a crea mobila de bucatarie perfecta pentru tine. Nu uita si de electrocasnicele incorporabile, in mobila de bucatarie, oferite de partenerii nostri ce te vor ajuta sa gatesti mai usor pentru familie sau prietenii veniti in vizita.

Pentru că, de regulă, bucătăriile moderne nu beneficiează de suprafețe foarte mari, este nevoie de o foarte bună organizare pentru ca toate cele necesare să fie depozitate în condiții optime și să poată fi găsite cu ușurință. O variantă recomandată pentru o bucătărie bine organizată, este aceea a utilizării sistemelor inteligente de compartimentare care se monteaza in interiorul corpurilor de mobilier. Cu sistemele de compartimentare Legrabox de la Blum, va fi ordine în toate sertarele. De la bunurile de depozitare, ca de exemplu oale și tacâmuri, totul se află la locul lui. Suporturile pentru mirodenii și de farfurii de la Blum se potrivesc perfect cu Ambia-Line în design de oțel sau lemn. Sistemul Orga-Line oferă fiecărui sertar și fiecărei extrageri de front o ordine care vă va uimi și incânta.

Cu un sistem de șine inteligent, se pot echipa sertarele și extragerile fără mâner, pur mecanic, cu un confort de operare sporit. Cu Tip-On Blumotion se combina in mod eficient dosu functii: deschiderea simplă prin atingere și inchiderea lentă și silențioasă. Astfel, derularea miscarilor este sustinuta pur mecanic. Noile modele Tip-On pentru uși oferă confort mecanic la deschidere, cu setare integrată a rostului usii. Solutiile individuale Servo-Drive flex permit acum si deschiderea electrica a frigiderelor individuale, fara maner. Echipate cu funcții inteligente, Servo-Drive flex susține activitatea zilnică din bucătărie, de exemplu prin protecție la spijinire. Aceasta impiedică declanșarea accidentală a sistemului de asistență la deschidere. Montarea și instalarea au loc în doar câtiva pași, simplu si confortabil. Feroneria Aventos HK-XS asigură acum un confort sporit pentru dulapurile suspendate și înalte de mici dimensiuni. Datorită construcției sale compacte, mecanismele de ridicare necesită doar o adâncime liberă redusă de 100 mm, oferind soluția ideală pentru montarea deasupra hotei. Soluția de depozitare a dulapului dintr-o bucătărie Space-Tower, cu extrageri interioare practice, convinge prin spațiul vast de depozitare, operarea lejeră și implementarea flexibilă pe inâlțime, lățime și adâncime.