Mobila Bucatarie Moderna

Bucatarii moderne

Indicatii de utilizare pentru fronturi MDF cu folie lucioasa pentru Mobila Bucatarie Bacau...

Mobila Bucatarie Moderna

Fronturile de mobilier din MDF Lucios sunt produse destinate productiei de mobilier la comanda, executate din materii prime de cea mai inalta calitate importate din Germania. Fronturile cu folie lucioasa sunt Antipata. Fronturile cu folie lucioasa sunt acoperite cu un strat de folie protectoare, care se va indeparta numai dupa montarea acestora si finalizarea montajului mobilei la comanda la client. Este interzisa scrierea pe suprafata foliei cu carioca, marker avand continut de alcool, chiar si inainte de indepartatrea foliei protectoare, deoarece exista riscul de a patrunde prin  folia protectoare si a lasa patata suprafata frontului. Dupa indepartarea foliei protectoare este interzisa stergerea suprafetelor timp de 15 zile, perioada in care suprafata foliei  in contact cu aerul va deveni rezistenta. Dupa 15 zile suprafata foliei lucioase poate fi stearsa cu carpa moale umeda, utilizand exclusiv produse de curatenie care nu zgarie suprafata acestora si nu au continut de alcool sau acid. Se va evita zgarierea suprafetelor cu obiecte ascutite sau dure.

Mobila Bucatarie Bacau realizata de Yulmob in judetul Bacau.

Mobila de bucatarie realizata de Yulmob va combina functionalitatea ce o vei gasi la o mobila de bucatarie gasita in restaurantele profesioniste si mobila de bucatararie de lux ce pentru unii ramane doar un vis.

Vei avea toate aceste avantaje la preturi excelente, oferite de Yulmob Bacau.

Un reprezentant Yulmob Bacau te va ajuta sa creezi mobila de bucatarie mult visata. Acesta te va ajuta cu masuratorile de precizie si va crea o macheta 3d cu mobila de bucatarie ce o poti vedea din mai multe unghiuri pe calculatorul de acasa impreuna cu prietenii sau cu familia.

Nu uita si de electrocasnicele incorporabile, in mobila de bucatarie, oferite de partenerii nostri ce te vor ajuta sa gatesti mai usor pentru familie sau prietenii veniti in vizita. Poti vedea o lista cu toti partenerii nostri aici.

Mobila Bucatarie Moderna Bacau


Page 1 of 41234