Dormitoare

Mobila dormitoare

Despre Mobila Bacau...

Mobila Dormitoare Moderne Bacau

Fotografiile prezente in aceasta galerie au un rol informativ, ele reprezentand doar cateva din dormitoarele la comanda realizate pentru clientii nostri.

Dimensiunea dormitorului, cat si stilul decorativ sunt printre factorii esentiali in amenajarea unui dormitor. Indiferent de preferintele dumneavoastra, trebuie sa respectati totusi niste reguli de design interior, deoarece va ajuta sa amenajati dormitorul perfect. O mobila de dormitor la comanda va va ajuta sa folositi spatiul pe care il aveti in dormitor cu atentie. Majoritatea si-ar dori sa aiba o canapea mare, sezlonguri sau o zona completa de relaxare, insa acest lucru nu este intotdeauna realizabil intr-un dormitor mic. Determinati cat de mult spatiu aveti nevoie in dormitor. O fereastra sau o zona adiacenta dormitorului principal este ideala. Daca asa ceva nu intra in planurile dumneavoastra, un scaun intr-un colt ar putea fi ideea potrivita si nu ar aglomera dormitorul. In cazul unui dormitor mare, nu vor exista probleme de spatiu. In schimb alegeti o mobila de dormitor care sa evidentieze spatiul mare.

Pe langa un pat comfortabil, in dormitor mai ai nevoie si de un dressing incapator. De asemenea un o mobila moderna te va ajuta sa te relaxezi mai bine, si sa te trezesti incarcat cu energie pozitiva in fiecare dimineata.  Cel mai frumos decor intr-un dormitor, este acela in care va simtiti mai bine. Pentru a fi sigur ca vei avea dormitorul dorit, este de preferat sa consultati un designer. Aceste te va ajuta cu sfaturi in alegerea culorilor, amplasarea diferitelor piese de mobilier si chiar proiectarea lor pentru a fi cat mai aproape de ce va doriti. Designerii Yulmob beneficiaza de o experienta vasta in domeniul mobilei la comanda, asigurand comfortul si intimitatea dumneavoastra.

Mobila de dormitor se realizarea la comanda pe baza specificatiilor clientilor nostri ( dimensiuni, forme, culori etc ) Deasemeni ca mobilier de dormitor putem enumera ( dulapuri, paturi, paturi pentru copii, paturi suspendate, noptiere, rafturi, masute sau orice altceva legat de acest gen de mobila ati dori ). Paturile sunt facute din somiere rabatabile foarte rezistente, calitatea fiecarui produs fiind pe primul plan.

Modele culori Pal Losan – Download

Dormitorul – spatiul intimitatii si relaxarii noastre, locul unde evadam din cotidian. Ca orice spatiu din casa ta, dormitorul necesita o atentie deosebita.


Page 1 of 212